چهارشنبه 02 مهر 1404 - Wed 24 Sep 2025
  • «تکبیرهای جامانده»

  • اتحاد ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه، دشمن را ناامید کرد/ مردم به خیابانها آمدند اما علیه دشمن نه علیه نظام اسلامی + فیلم

  • بی‌اعتنایی به قانون حجاب وبال‌تان می‌شود

  • رهبر انقلاب و یک حقیقت آشکار درباره اروپا+فیلم

  • پشت پرده فریب آمریکا: از نابودی برنامه هسته‌ای لیبی تا توطئه علیه ایران

  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران قهرمان جهان شد /شانس یک طلا و یک برنز ایران در ۳ وزن دوم /سالتوهای مرگبار دلاور ایذه‌ای کشتی ایران + فیلم

  • مقاومت شعار نیست / مغز نظامی حزب‌الله که بود؟ +عکس

  • فرایند بازگشت تحریم‌ها: مکانیسم اسنپ‌بک در عمل

  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409933
    تاریخ انتشار: 02/مهر/1404 - 09:38

    قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۴/۷/۲

    قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۱ درصد کاهش به ۳۷۶۳ دلار و ۶۴ سنت رسید.

     قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۴/۷/۲

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از رویترز،

    قیمت طلا در شرایطی در روز چهارشنبه پایین آمده که سرمایه‌گذاران به سود بالایی از رکورد زدن قیمت این فلز گرانبها در روز گذشته رسیده‌اند. بازارها درحال بررسی اظهارات محتاطانه‌ جروم پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا درمورد کاهش احتمالی نرخ بهره هستند.

    قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۱ درصد کاهش به ۳۷۶۳ دلار و ۶۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامیکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۵۶ درصدی به ۳۷۹۴ دلار و ۵۰ سنت رسیده است.

    پاول در سخنرانی خود در روز سه‌شنبه گفت بانک مرکزی باید به روند متعادل کردن خطر تورم بالا و ضعف بازار کار در تصمیم‌گیری‌های بعدی خود در مورد نرخ بهره ادامه دهد.

    تحلیلگران عقیده دارند طلا درحال‌حاضر تحت تأثیر شاخص‌های فنی اشباع خرید قرار گرفته که باعث تعیین حد سود توسط سرمایه‌گذاران شده و همچنین تحت تأثیر سخنرانی محتاطانه‌ پاول قرار دارد که نشانه‌های روشنی درمورد کاهش بعدی نرخ بهره ارائه نمی‌دهد.

    شاخص قدرت نسبی طلا (RSI) روی ۷۸ قرار گرفته که نشان از اشباع خرید این فلز گران‌بهاست.

    تحلیلگران می‌گویند احتمالا امروز شاهد کاهش محدود قیمت طلا خواهیم بود، اما دورنمای میان‌مدت و کوتاه‌مدت برای آن بسیار خوش‌بینانه است.

    گزارش مربوط به نرخ بیکاری در آمریکا و شاخص هزینه‌کرد مصرف فردی در این هفته منتشر شده و سرنخ‌های بیشتری در مورد سیاست‌های پولی این کشور ارائه می‌دهد.

    بازارها ۹۳ درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره ۲۵ واحد در ماه اکتبر پایین بیاید و ۷۷ درصد این احتمال وجود دارد که ۲۵ واحد هم در ماه دسامبر کاهش یابد.

    دراین‌بین، ناتو در روز سه‌شنبه به روسیه هشدار داد که از تمام ابزارهای نظامی و غیرنظامی لازم برای دفاع از خود استفاده می‌کند. دونالد ترامپ با این ادعا که اوکراین می‌تواند تمام سرزمین‌های اشغال‌شده توسط روسیه را بازپس بگیرد، لحن خود را تغییر داده است.

    در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۵۰ درصد کاهش به ۴۴ دلار و ۳۹ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۵۵ درصدی ۱۴۸۵ دلار و ۴۴ سنت معامله می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما